5.5.2022

Etsimme nyt Ouluun tai Lahteen uutta osaajaa.

Tule mukaan kehittämään projektitoimintaamme!

Projekti-insinööri

Projekti-insinöörinä olet tärkeässä roolissa tiimissämme vastaten asiakasprojektiemme aikataulutuksesta ja resurssoinnista. Projektiemme kohteet vaihtelevat niin julkisen kuin yksityisen sektorin uudis- ja saneerauskohteiden välillä ja kestävät tavallisesti muutamasta kuukaudesta vuoteen. Vastuullesi kuuluu projektien kustannuslaskentaa, projektiostoja sekä niiden toimitusaikaseurantaa.  Lisäksi työtehtäviisi sisältyy tarjouspyyntöihin vastaamista, tarjousten suunnittelua ja tekemistä sekä tilausten kirjaamista. Piirrät myös mittakuvia ja projektien päättyessä vastaat luovutusmateriaalista ja loppulaskelmasta.

Tulet työskentelemään useiden projektien parissa samanaikaisesti, joten tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, joka on tarkka, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Olet työssäsi oma-aloitteinen, tehokas ja joustava. Olet kiinnostunut tarjoamaan asiakkaille asiantuntevaa teknistä tukea ja omaat hyvät CAD-taidot. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä viestit sujuvasti suomen lisäksi myös englannin kielellä.

Tehtävä on uusi ja sinulla on nyt loistava mahdollisuus ottaa vastuullesi tehtäväkokonaisuus ja olla kehittämässä sitä yhteistyössä muiden kanssa. Osaamisen ja kokemuksen karttuessa roolissa on hyvä mahdollisuus työtehtävien laajentamiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavat työkaverit ja avoimen yrityskulttuurin. Käytössämme on hybridityöskentelymalli; työskentelemme etänä tai toimistolla työn vaatimusten edellyttämällä tavalla. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos omaat vähintään opistotasoisen koulutustaustan sekä oppimishaluisen ja palveluvalmiin asenteen, tämä työtehtävä voi olla juuri sinua varten.

Tartu tilaisuuteen ja hae 19.5.2022 mennessä. Liitä hakemukseen mukaan CV:si ja palkkatoiveesi sekä ilmoita haluatko työskennellä Oulusta vai Lahdesta käsin.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antavat Vihtan Oy:stä toimitusjohtaja Kimmo Haukilehto puh. 044 774 4665 tai MPS-konsultti Heidi Takala puh. 0400 761 070.