TAKUUMME ON SINUN TURVASI

Takaamme, että Vihtan-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu ammattitaidolla. Tuotteemme täyttävät alan laatukriteerit sekä materiaaleiltaan että työn laadun osalta. Teemme säännöllisesti testausta, jotta voimme kehittää ratkaisujamme ja tarjota parhaan mahdollisen valikoiman laadukkaita tuotteita. Jos kuitenkin ostamasi tuote todetaan virheelliseksi ja takuun alaiseksi, me korjaamme, toimitamme uuden tai hyvitämme tuotteen.

KUINKA KAUAN TAKUU ON VOIMASSA?

Takuu astuu voimaan tuotteen ensimmäisestä ostospäivästä lähtien. Korjatun ja uusitun tuotteen uusi takuuaika on alkuperäisestä takuuajasta jäljellä oleva aika.

10 vuoden takuu 

ELEGANCE-suihkutilakalusteet

5 vuoden takuu

OCEAN- ja AALTO-suihkutilakalusteet

VIHTA-saunan lasiseinät

AAVA- ja SLIDO-lasiliukuovet

PURO- ja RUUTU-suihkutilakalusteet

2 vuoden takuu

PISARA-suihkutilakalusteet

LÖYLY-saunanovet

KUURA- ja KASTE-lasiväliovet

MITÄ TEHDÄ, JOS TUOTE MENEE RIKKI?

Jos tuotteessa ilmenee ongelmia, ja takuu on voimassa, ota ensisijaisesti yhteyttä jälleenmyyjääsi.

Asian selvittämisen helpottamiseksi laita viestiisi mukaan:

• mahdollisimman tarkka kuvaus vauriosta/virheestä/ongelmasta

• yksi tai useampi valokuva tai mahdollisuuksien mukaan video, josta virhe on nähtävissä

• omat yhteystietosi, myös puhelinnumero

TAKUUEHDOT

Takuun edellytyksenä on, että varastointi-, asennus-, sekä hoito- ja huolto-ohjeitamme on noudatettu. Tuotteiden varastoinnin ja käytön tulee tapahtua normaalissa asuinhuoneiston ilmankosteuden tasossa (25-60%).

Takuu koskee tuotteiden raaka-aine- ja valmistusvirheitä. Takuu ei kata lasirikkoja. Takuu ei myöskään koske ovituotteiden ovikarmin kieroutumista asennuksen jälkeen.

Takuu ei koske myöskään virheitä, jotka ovat aiheutuneet puutteellisesta suojauksesta tai virheellisestä varastoinnista, asennusvirheestä tai virheellisestä käsittelystä. Takuu ei myöskään koske väärän käytön, huonon hoidon tai hoito- ja huolto-ohjeiden noudattamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia. Ostaja ei saa korjata havaitsemiaan virheitä valmistajan lukuun sopimatta siitä ensin valmistajan kanssa.

Tiivistelistat ovat kulutustuotteita, joita normaali tuotetakuu ei koske. Jos sinun tarvitsee vaihtaa tiivistelistat, olethan yhteydessä jälleenmyyjääsi tai asiakaspalveluumme.

Takuu kattaa ainoastaan tuotteet, jotka ovat olleet yksinomaan yksityiskäytössä.

Takuu koskee ensimmäistä omistajaa eikä ole siirrettävissä paitsi rakennusliikeluovutuksissa. Takuu on voimassa vain Suomessa, ellei toisin ole sovittu.

Takuu ei kata tuotteen mahdolliseen korjaukseen liittyviä työkustannuksia ja vanhan tuotteen kuljettamista pois. Takuu ei kata mahdollisia välillisiä vahinkoja.

Veloitamme aiheettomista selvittelykustannuksista, jos tuote osoittautuu virheettömäksi tai siinä ilmenee takuun piiriin kuulumaton vika.

Hyvä tietää:

Lasilevyssä sallitaan vääntymistä, joka ei ylitä 5 mm lasilevyn mitalla. Lasissa saa esiintyä pieniä yksittäisiä naarmuja ja virheitä, jos ne eivät näy haitallisesti katsottaessa lasiin kohtisuoraan normaalilta katseluetäisyydeltä 2 metrin päästä normaalissa päivänvalossa, kun aurinko ei paista suoraan lasiin. Lasin pistemäiset virheet saavat olla läpimitaltaan max. 2 mm ja niitä ei saa esiintyä 200 mm lähempänä toisiaan.

Ovituotteiden ovikarmeissa sallitaan lievät värivaihtelut, maalin epätasaisuudet sekä pinnan halkeilut. Oksamäntykarmien oksakohdissa saattaa esiintyä pihkan esiintuloa, mikä katsotaan oksapuutuotteiden ominaisuudeksi.

OSTAJAN JA VASTAANOTTAJAN TOIMENPITEET

1. Tarkista tuote huolellisesti vastaanottaessasi sen.

2. Ilmoita heti tuotteessa tai toimituksessa havaitsemastasi virheestä tai puutteesta. Älä asenna virheellistä tuotetta.

3. Pyydä mahdollisista kuljetusvaurioista merkintä rahtikirjaan ja tee ilmoitus välittömästi sähköpostilla osoitteeseen tilaus@vihtan.fi. Jos rahtikirjassa ei ole merkintää, ilmoitus on tehtävä viimeistään 7 arkipäivän kuluessa. Liitä ilmoitukseen kuvat mahdollisesta vauriosta.

4. Jos et asenna tuotetta heti, varastoi tuote vaakatasossa tasaisella alustalla kuivassa, tasalämpöisessä ja säältä sekä kolhiintumiselta suojatussa paikassa. Kuljetuspakkaus soveltuu vain lyhytaikaiseen varastointiin eikä se suojaa sadetta, maakosteutta, lämpötilavaihteluita eikä auringon ultraviolettisäteilyä vastaan.

5. Noudata asennusohjeita tarkasti tai käytä ammattitaitoista asentajaa.