5.5.2022

Haemme nyt joukkoomme tuotantopäällikköä

johtamaan ja kehittämään tuotantotoimintaamme.

Tuotantopäällikkö

Tehtävässäsi vastaat tuotannon toimivuudesta ja tehokkuudesta. Keskeisimpiä tavoitteitasi on varmistaa yhdessä muun organisaation kanssa turvallinen työympäristö, toiminnan ja tuotteiden laatu, korkea toimitusvarmuus ja tuotannon kilpailukyky.

Työssäsi vastaat tehtaan päivittäisestä tuotantotoiminnasta ja tuotantohenkilöstön (n. 25 henkilöä) johtamisesta. Vastuullesi kuuluu tehtaan tuotannon suunnittelu sekä tuotannon ohjaus. Tuotantopäällikkönä vastaat työnjohdosta ja tuotantohenkilöstön resurssoinnista ja tuotantotavoitteiden saavuttamisesta. Varmistat, että toimituksemme ovat ajallaan asiakkaalla ja täyttävät laatukriteerimme. Vastaat osaltasi tehtaan työturvallisuudesta.

Sinulla on vahva tekninen tausta ja mielellään aikaisempaa työkokemusta tuotannon johtamisesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ymmärrystä tuotantoprosesseista ja tuotannon kuormituksesta sekä halua kehittää prosesseja ja toimintaa. Ymmärrät laatujärjestelmiä sekä niiden vaikutusta tuotantoon.

Olet esihenkilönä ennen kaikkea jämäkkä ja määrätietoinen ihmisten johtaja, jolla on kyky motivoida ihmiset työskentelemään tavoitteellisesti ja auttaa työntekijöitä kehittämään toimintatapojaan.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipelaaja, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin tilanteita yhteistyökykyisesti. Reagoit ja toimit nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja kykenet pitämään langat käsissäsi kiireenkin keskellä.

Odotamme sinulta

   • aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
   • insinöörin tai DI:n koulutusta
   • kykyä johtaa ja innostaa tiimiäsi sekä koko tuotannon organisaatiota
   • sitoutunutta asennetta jatkuvaan parantamiseen ja siihen liittyviin menetelmiin
   • yhteistyökykyä sekä hyviä sosiaalisia taitoja
   • oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa sekä paineensietokykyä
   • suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä sekä mukavat työkaverit ja avoimen yrityskulttuurin. Pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja tuotteitamme ketterässä ja organisaatiossamme. Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Mikäli innostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoiveella varustettuna 19.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antavat Vihtan Oy:stä toimitusjohtaja Kimmo Haukilehto puh. 044 774 4665 tai MPS-konsultti Heidi Takala puh. 0400 761 070.